CEI-IETA d.o.o. na međunarodnom sajmu ASDA2019

U dvorani Spaladium Arena u Splitu od 10. do 12. travnja 2019. godine održana je peta Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija – ASDA 2019.

Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme peti put je održana u Splitu pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, a u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država te uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Na sajmu je izlagalo 185 renomiranih proizvođača naoružanja i vojne opreme iz 26 zemalja, uz prisustvo 34 strana izaslanstva visokih vojnih i državnih dužnosnika.

Tvrtka CEI-IETA d.o.o. ove je godine izlagala sa slovenskom tvrtkom S-TMM Sistemi d.o.o. te zajedničkim partnerima, tvrtkom Rohde & Schwarz te tvrtkom GEROH koja je dio Will-Burt Company, a budući smo ovlašteni za integraciju, održavanje, popravak i prodaju opreme navedenih proizvođača.

Kako bismo potencijalnim novim klijentima i svim posjetiteljima sajma što bolje pokazali što radimo, naš klijent Hrvatska agencija za kontrolu mrežnih djelatnosti – HAKOM, omogućio nam je da na štandu izložimo mjerno vozilo koje smo za njih integrirali.

Ponosni smo što smo bili dio najvećeg i najuspješnijeg sajma ASDA do sada, te se veselimo ASDA2021 i svim projektima koji su pred nama.

Na sajmu su izlagale i dvije sestrinske tvrtke iz naše grupacije – RIZ Profesionalna elektronika d.o.o. koja je predstavila svoj veliki projekt – taktički radio uređaj TAKRAD, te tvrtka Flammifer d.o.o. koja je predstavila novo vatrogasno vozilo Flammifer FF TLF 5000.