Obavijest o privremenoj promjeni radnog vremena

Poštovani klijenti i partneri,

Obavještavamo vas da je u cilju sprječavanja širenja korona virusa, a sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i preporukama stručnjaka zaštite na radu, Uprava tvrtke CEI-IETA d.o.o. donijela odluku o privremenom skraćenom radnom vremenu.

Privremeno novo radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 12:00 sati.

CEI-IETA d.o.o. poduzela je mjere prevencije i predostrožnosti, a kako bi naši zaposlenici mogli raditi što sigurnije, te dio njih radi od kuće. Unatoč ograničenjima prometa roba i ljudi te usporavanja nabavnih lanaca, CEI-IETA d.o.o. izvršava redovite planirane aktivnosti u skladu s ugovornim obvezama u onoj mjeri u kojoj je to trenutno dozvoljeno i moguće.

Jedina aktivnost koju smo u cilju zdravlja zaštite naših radnika i sprječavanja širenja virusa privremeno obustavili je ovjera taksimetara, te molimo za iznimno razumijevanje u ovoj situaciji. Za sve informacije vezane uz ovjeru taksimetara molimo da se obratite Državnom zavodu za mjeriteljstvo.

Naše poslovanje nije stalo, samo je usporeno, te molimo sve klijente za razumijevanje! Mi i dalje poslujemo, prodajemo opremu naših partnera, te naši Mjeriteljski i Ispitni laboratorij rade, sa smanjenim kapacitetom radnika.

Molimo sve klijente da se prije dolaska u naš laboratorij prethodno najave na broj telefona 01/2310-966 ili e-mailom na mjerlab@cei-ieta.hr, da se pridržavaju uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite, te ćemo sva umjeravanja i ovjere obavljati u dogovoru s vama. Također vas molim da poštujete naše privremeno radno vrijeme.

Upite za prodaju mjerne opreme naših partnera i alkotestera šaljite i dalje na e-mailove: zeljko.petricevic@cei-ieta.hr te mateja.kakarigi@cei-ieta.hr. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Dakle, obratite nam se, poslujemo i dalje!

O svim daljnjim promjenama, a sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zašite, bit ćete obaviješteni na vrijeme na našim web-stranicama.

Direktorica
Mateja Kakarigi