Obavijest o vremenu i načinu prijema stranaka

Poštovani klijenti i partneri,

Sukladno popuštanju mjera uvedenim od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, obavještavamo vas da od ponedjeljka 27.04.2020. godine, ponovno radimo od ponedjeljka do petka, od 07:00 do 15:00 sati.

No, u cilju daljnjeg sprječavanja širenja virusa COVID-19, zaštite našeg i vašeg zdravlja, predaju i preuzimanje robe u našem laboratoriju moći ćete izvršiti radnim danom od 08:00 do 12:00 sati.

U prostor za prijem robe moći će istovremeno ući samo po jedna osoba, te vas molimo za razumijevanje i strpljenje prilikom dolaska u naš laboratorij, te da na hodniku pričekate na pripisanoj udaljenosti od 2 metra.

Također, prilikom boravka u našem prostoru, molimo vas da se pridržavate svih mjera zaštite koje je propisao Nacionali stožer civilne zaštite, te da obavezno dezinficirate ruke na ulasku priloženim dezinficijensima koje smo osigurali za vas.

Jedina aktivnost koja je u cilju zaštite zdravlja naših radnika i sprječavanja širenja virusa i dalje privremeno obustavljena je ovjera taksimetara, te molimo za iznimno razumijevanje u ovoj situaciji. Za sve informacije vezane uz ovjeru taksimetara molimo da se obratite Državnom zavodu za mjeriteljstvo.

O svim daljnjim promjenama, a sukladno odlukama Nacionalnog Stožera civilne zašite RH, bit ćete obaviješteni na vrijeme na našim web-stranicama.

Sačuvajmo naše i vaše zdravlje!

direktorica

Mateja Kakarigi