Održan međunarodni sastanak distributera proizvođača Will-Burt povodom stote godišnjice postojanja

Povodom obilježavanja stote obljetnice postojanja tvrtke Will-Burt, održan je tradicionalni međunarodni sastanak distributera u ugodom ambijentu hotela Marriott Paris Charles de Gaulle u Parizu, od 09. do 10. lipnja 2018. godine.

Tvrtka CEI-IETA, kao zastupnik i distributer opreme proizvođača Will-Burt i GEROH, nazočila je sastanku. Distributeri su upoznati s novim proizvodima na tržištu te su kolege iz Slovenije, Francuske, Mađarske i Srbije prezentirali uspješne projekte u svojim zemljama u koje je bila uključena oprema Will-Burt-a i GEROH-a.

Najveća novost koju je predstavila tvrtka Will-Burt je njihov novi proizvod – Remote Locking System (RLS) za pneumatske stupove, a koji predstavlja novost na tržištu, budući je to prvi sustav  na svijetu koji omogućava da pneumatski stupovi budu zaključani i otključani s udaljenosti, to jest daljinski.

Uz obilježavanje važne godišnjice za Will-Burt,  od 11. do 15. lipnja 2018. godine u Parizu je održan i jedan od većih i važnijih međunarodnih sajmova obrambene i sigurnosne industrije – EUROSATORY 2018, na kojem je kao jedan od izlagača sudjelovao i Will-Burt zajedno sa svojim sestrinskim tvrtkama – GEROH, MAD i Integrated Tower Systems.

Uz obilazak cijelog sajma na kojem su izlagali proizvođači iz cijeloga svijeta, obišli smo i štand hrvatskih izlagača na kojem su se predstavili poznati hrvatski proizvođači vojen opreme – DOK-ING, KAP-KO, Šešir, Odjeća, Galeb, Agencija Alan, Kovnica, GALKO, Pmtč, HS Produkt i drugi.

Za tehničke specifikacije, cijene i ostale detalje o opremi proizvođača Will-Burt obratite se na e-mail: mateja.kakarigi@cei-ieta.hr ili na broj telefona 091/44 00 211.